Bob frizure: Šta je bob i koje vrste bob frizura postoje

Šta su bob frizure?

Kratka kosa se nosi i u narednoj godini sa par novih varijacija na dosadašnji bob. Bob frizure su obeležile zadnju godinu kao najnošenija kratka frizura. Najbolje bob frizure su najpraktičnije frizure za koje ne trebate izdvojiti mnogo vremena kako bi oh namestili. Praktičnost i nošljivost u gotovo svim prilikama, ovaj stil je okarakterisan kao najdugovečniji trend šišanja kose u zadnjih deset godina.

bob frizura
Bob frizura

Bob frizure sa talasima

Talasi u kosi su trend koji se jednostavno nastavlja iz godine u godinu. Prirodno i razbacano sa jednostavnim akcentom deluje savršeno na kratkoj bob kosi.

bob sa talasima
bob frizura sa talasima

Šta je ravno sečeni bob?

Ravno odsečena bob frizura je frizura koja se šiša na ravno u konačnoj dužini kose. Ravni bob je veoma atraktivna frizura za žene sa ovalnim licem, kvadratastim, ili srcolikim oblikom lica. Veoma je praktična frizura, lako se namešta i odgovara svim teksturama i gustinama kose.

ravni bob
Ravni bob

Koje su to vrste bob frizura?

Danas postoji mnogo naziva i mnogo različitih varijacija na bob frizure. Uključujući ove nazive: obrnuti bob, stepenovani bob, ravni bob, A-line bob, Stacked, Lob bob, Pob. Textured, Blended, asimetrični bob, Broken, Pageboy, stepenovani lob, Shoulder, Angled, Castle.

Šta je Obrnuti bob?

obrnuti bob
obrnuti bob

Šta je Asimetrični bob?

Asimetrični bob je bob koji ima različite dužine sa jedne strane glave u odnosu na drugu. Veoma su atraktivni i nose se u svakom izdanju.

asimetrični bob
asimetrični bob

Šta je A line bob?

A line bob je uglavnom bob koji počinje od kratke dužine kose u zadnjem delu glave pa se spušta i produžuje prema napred.

a line bob
a line bob

Šta je stepenasti bob?

Stepenasti bob je jedan od najčešćih bob oblika koje ćete videti. Stepenasti bob ima kraće stepenove na vrhu glave koji se pravolinijski spuštaju ka bočnim stranicama.

Koliko kratko ošišati stepenove na stepenastoj bob frizuri?

Zavisno od želje klijenta stepenove možete ošišati veoma kratko ali i duže i spuštenije. Ako klijent voli kratke komade stepena koje može lako da natapira onda je to put kojim bi trebali ići.

stepenasti bob
stepenasti bob

Šta je to lob?

Lob je fensi naziv za dugački bob. Lob je veliki trend koji nastavlja da dominira i ove godine.

lob frizura
Lob frizura

Stepenovani lob

Stepenovani lob je dugački bob sa puno stepenova i volumena. Zadnja linija vrata nije toliko ravna i ravno sečena već je više utopljena u oblik kose.

stepenovani lob
stepenovani lob

Zaključak!

Bob frizure su veoma popularne među svim populacijama. Pokazali smo vam dosta varijacija i raznih tipova bob i lob long bob frizura. Mnogo vas do sada nije znalo da razlikuje bob frizure i razna imena povezana za razne oblike. Nadamo se da smo vam pomogli u tome i da znate šta želite da uradite na svojoj kosi pre nego što odete kod frizera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *