10 Frizura za srcolik oblik licaSrcolik oblik lica je jedan od najučestalijih oblika kod žena

Izdvajamo kao i po običaju deset najlepših frizura ove sezone, ali pod kategorijom srcoliko lice. Kao što ste i mogli videti, na našem portalu možete pronaći kategoriju frizure za srcolik oblik lica, koja vam nudi pregršt frizura koje možete prilagoditi takvom licu. Želeli smo da za vas izdvojimo deset najlepših pa hajde da počenemo.

Bob frizura za srcolik oblik lica sa volumenom | Copper boja kose

Veoma tražena boja kose i frizura ove sezone. Ovaj bob je idealan za gustu kosu sa volumenom. Jedna je od najlepših frizura za srcolik oblik lica.

srcolik oblik lica

Tejlor Svift kratki paž do brade

Tejlor nas uvek oduševi sa izborom frizura koja ide uz trendove šišanja ravnih šiški. Ova frizura ide super uz srcolik oblik lica i delovaćete mlađe i simpatičnije.

frizure za srcoliko lice

Pletenica za popodnevnu šetnju

Ne moramo vam puno pričati o Kim Kardašijan. Ova zavodljiva starleta sa srcolikim licem uvek može da vam posluži kao primer žene sa ukusom

frizure za srcolik obil lica

Kim Kardašijan visoka punđa joj predobro stoji!

Morali smo da uvrstimo i dizanu visoku punđu kad je reč o srcolikom licu. Srcolik oblik lica je jedan od oblika koji najviše voli dizanu kosu.

visoka pundja srcolik oblik lica

Crna kosa sa plavim odsjajem

Boju smo naglasili u naslovu ali primetite i frizuru koja ima talase i koja savršeno pristaje srcolikom licu. Sve vrste dugačkog šaža idu uz srcoliko lice.

paž kosa srcoliko lice, frizura za srcolik oblik lica

Super kratka piksica sa šiškama na čelu

Ova kratka frizura idealno ide uz srcoliko lice. Daje mu trouglastu dimenziju i naglašava oči.

kratka piksi frizura

Pregledajte: Kolekciju 20 kratkih frizura za sve oblike lica

Opuštena visoka punđa | Tamna braon kosa

Ponovo vidite da je podignuta kosa pun pogodak. Ako do sad niste dizali kosu a imate srcoliko lice, vreme je da počnete!

visoka pundja

Viktorija Bekam – Visoki paž | Plava kosa

Asimetrični visoki paž idealno komplimentuje srcolik oblik lica. Jako izraženi obrazi prate asimetrične linije ove paž frizure.

viktorija bekam visoki paž

Visoka Punđa – Šiške u stranu | Crna kosa | Srcolik oblik lica

Šiške u stranu daju srcolikom obliku lica jednu sasvim posebnu dimenziju. Špicasta brada i uvećani obrazi izlaze u prvi plan.

šiške u stranu frizura za srcolik oblik lica

Moderni lob | Bejbi plava kosa | Srcolik oblik lica

Lob je već dugo najpopularnija bob frizura. Lob (skraćeno od “long bob”) je duža varijanta bob frizure. Ovako ošišana kosa podeljena na stranu idealno ide uz srcolik oblik lica.

lob long bob frizura

Elegantna valovita kosa | kosa sa pramenovima | srcolik oblik lica

Valovi (talasi na kosi) idu veoma dobro uz srcoliko lice. Srcoliko lice je u većini slučajeva izduženo. Lepršavi talasi povećavaju volumen i daju vam jedan potpuno drugačiji izgled.

paž kosa frizura za srcolik oblik lica

Za Kraj

Dragi naši čitaoci, nadamo se da smo vam dali par ideja koje možete predložiti frizeru. Pišite nam u komentarima ispod kako vam se dopadaju najlepše frizure za srcoliko lice po našem izboru.

Nastavite Čitati:
Kratke Frizure: Top 30 kratkih frizura za sve tipove kose
kratke frizure

Da li kosu ošišati na kratko? Kratke frizure i dalje dominiraju. Ove godine frizure se nose u raznim varijantama , Pregledaj

Stepenaste frizure
stepenasta kosa

U stepenaste frizure spada kosa koja je ošišana na slojeve (stepenove) a ne na ravno. Stepenaste frizure nisu samo frizure PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *