Revlon Uniq One: Maska Sprej za obnavljanje koseRevlon uniq one je sprej maska za oštećenu i neposlušnu kosu koja vas ne sluša, koja vas nervira, koju bi odsekli ali nemate hrabrosti. Ne morate seći kosu, za kosu treba određena strateška upotreba vitamina i profesionalnih preparata. Revlon je poznati frizersk brend koji se ne može naći u svakoj prodavnici. Revlon uniq one je sprej maska koju svaka žena treba da ima u svom asesoaru kozmetike za kosu.

Revlon uniq one obnavlja oštećenu kosu, daje kosi sjaj i definiciju. Žene sa kovrdžavom kosom bi se oduševile rezultatima definisanijih i ne žilavih kovrdža. Revlon uniq one daje termalnu zaštitu kosi prilikom upotrebe pegle za kosu, figara za kosu i ostalim toplotim uticajima. Revlon uniq one daje kosi svilenkasti osećaj neverovatnu mekoću koju svaka žena želi da oseti pod prstima. Revlon uniq one štiti bojanu kosu od UVA i UVB filtera.

Ukoliko se vaša kosa mrsi i teško raščešljava revlon uniq one je maska sa kojom ćete definitivno zaboraviti šta je kosa koja se mrsi. Dugotrajnost ispeglane i ravne kose i visok sjaj su takođe prednosti korišćenja kvalitetne revlon kozmetike za kosu.

revlon uniq one

Cena – 1900,00 KUPI

Nastavite Čitati:
5 Najboljih Remington Pegla Za Kosu
remington pegle za kosu

Saznaćete više o Remington brendu, njihovim peglama za kosu, karakteristikama koje poseduju, cebu i srednju ocenu po ocenama kupaca sa Pregledaj

5 Najboljih Šampona Bez Parabena Na Našem Tržištu
najbolji samponi bez parabena

Šampon bez parabena je definitivno novi val svesti koji se javlja kod ljudi. Studije su pokazale da parabeni mogu da PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *