Ove godine dominira jedan neobičan trend šišanja na super kratko. Videli smo da je u poslednjih nekoliko godina od lob dužine kose do grudi pa sve kraće do vilične kosti, ma izbrijana strana, da bi sad došli do totalno izbrijane glave obojane u plavo. Taj trend je započela kontroverzna starleta Amber Rose, koja je po profesiji striptizeta a proslavio ju je upravo njen kontroverzni stil. Začetnica je parade ponosa kurvi i striptizeta popularno zvan ” Slut Walk” koji se svake godine održava u Kaliforniji. Amber je preokrenula žensku modu u Americi za trista šezdeset stepeni prema avangardi.

Amber Rose

Da li vam pristaje ovakva frizura

Na ovo pitanje će vam najbolje odgovoriti iskusan frizer. Žene inače imaju malu glavu pravilnog oblika kojoj jako lepo pristaje kratka kosa. Drugo pitanje na koje trebate znati odgovor je da li ste previše tamni za ovu boju kose. Konsultujte se sa profesionalcem i promenite svoj lični opis u svetskom stilu na leto 2017.

Oblici lica

Ako imate srcolik oblik lica kao Amber, definitivno vam preporučujemo šišanje na kratko. Ali ako je vaš oblik veoma duguljast ili kvadratast možda ovo ipak i nije dobra ideja za vas. Oblik lica je veoma bitan kada želite da ustanovite da li će vam promena dužine kose pristajati dobro.