Frizure za 2017: Šta da radim sa kosom?

Izgubila sam se u svim silnim frizurama i magazinima koji mi nude neke nove trendove. Želim nešto novo, želim da osvežim soj stil i da poradim na svom imidžu sa frizurom. Dakle, danas ću da se pozabavim sa dva problema. Spojiti boju kose sa frizurom. Nije lako, priznajem, teško je pored toliko toga odabrati svoj sopstveni stil.

Kao i sa svakim godišnjim dobom, u ovom osećam da sam spremna da osečem kosu i promenim boju. Postalo mi je dosadno da vežem rep i da gledam svoje krajeve koji su izgoreli od paklene vrućine ovog leta. Leto je, morate priznati bilo jako jako vruće. Nisam se nešto preterano bavila kosom, bilo mi je važno da uživam na moru, i sada je došlo vreme da napravim rez!

Režemo i bojimo u jesenske boje!

Senčenje korena u toplije nijanse mi se nekako najviše vuče kroz misli o tome šta da uradim. Podeliću sa vama nekoliko ideja pa se nadam da ćete i same pronaći utehu u novonastalom jesenskom problemu promene imidža.

Osenčiću koren kose?

1

Jako mi se dopada osenčen koren kose. Tkođe i ova dužina kose bi mi bila dobra promena jer su mi krajevi dosta ispucali na dugoj kosi.

NAZAD1 of 8DALJE
Kliknite na ← → (strelice) kako bi listali slike