Zvuči neverovatno da bi bilo istinito, ali itekako je izvodivo. Wc papir će nam biti glavni alat za današnji makeover sa našom Lejlom. Kovrdžanje kose uz pomoć figara ili pegle može ponekad da bude naporan posao. Zabole nas ruke, leđa i kosu još uz to i isušujemo i maltretiramo sa zagrijavanjem. Ovo je jedan jednostavan, zabavan i pomalo neverovatan metod. Ostanite sa nama, prelistajte sve korake i napravite frizuru za čas posla bez ijednog pomagala!

Instrukcije:

  • Kosu uvijajte suhu i to je jako bitno da primenite tako jer je u pitanju papir koji se može smočiti i poremetiti vam sve
  • Možete kao ja da ostavite par sati ako vam kosa jako brzo prima prelom i lokne
  • Ako vam kosa slabije prima onda ostavite preko noći i ujutro ćete imati savršen rezultat

Korak 1

U prvom koraku, smotaćete papir na tri puta. Prvo na pola, pa onda još jednom dok ne dobijete deblju celinu kao na slici. Potrudite se da lepo smotate papir kako bi se kosa odgovarajuće rasporedila i pedantno uvila oko papira.

Korak 2

Izdvojite prvi pramen iz zadnjeg dela glave i počnete da ga od krajeva obmotavate oko papira i tako sve do kraja. Na vrnu od papira svežene klasičnu čvor kako bi učvrstili da kosa ne ispadne iz papira. Uvek pazite na krajeve kose da i njih uvijete i umotate kako nebi otali raščupani.

Korak 3

Pedantno uradite svu kosu. Najbolje je da kosu podelite u sekcije kako bi što pedantnije sve uradili, manje ćete se namučiti. Ovako treba da izgleda kompletna kosa kada je uradite.

Nakon par sati…….

Eto, nadamo se da ste zadovoljni. Ostanite sa nama i pratite naredna makeover izdanja!