Pomoć oko balajaža?

  27
  Sva pitanjatema: KosaPomoć oko balajaža?
  Ljubica asked 3 mjeseca ago

  Lijep vam pozdrav.Molila bih vas savjet/mišljenje,kako god.Trebala bih pomoć oko balajaža.Naime,jedna mušterija koja inače stavlja obične,klasične pramenove željela bi sad isprobat balajaž.Ja inače nikad nisam radila te pramenove,mada bih probala,ali me sad zanima kako da ja na tim klasičnim pramenovima uradim balajaž.Po boji prirodne kose ona je svijetla-6,7,oko prilike..Ispočetka su joj pramenovi bili prljavo žuti,ali su sad ,,nadošli,,tj.sad su one fine plave boje..Molila bih vas da mi pomognete oko toga.

  1 Answers
  sanjas answered 3 mjeseca ago

  Balajaž je potpuno drugačija tehnika. Ljudi često ne znaju da se sa balajaž tehnikom kosa može posvijetliti samo par tonova. Tako da ne možete dobiti isti efekat bijelih pramenova kao sa folijom. Ja bih joj predložila da korijen ofarbamo sa tamnijom smeđom i jedno 7 8 centimetara od korijena premažemo preko pramenova kako bi uklopili prelaz.

  Sve video balajaž snimke koje vidite na youtube su uglavnom rađeni na prirodnoj kosi. Mnogi se tako zbune i misle da se sa balajažom mogu postiči neki nerealni rezultati na kosi.