Najbolje frizure i boje kose iz ove godine

Kao i svake godine, i ove moramo malo da vas iznenadimo za novogodišnje praznike. Spremite se na dugo listanje jer smo spremili specijal od 50 frizura iz ove godine u nekoliko kategorija: duga kosa, kratka kosa, srednje kratka kosa, stepenasta kosa, ravna kosa, kosa sa šiškama itd. Dakle, puno puno toga u samo jednom članku veoma bogatom frizurama, jer smo mi u tome najbolji, u pronalaženju najbolje frizure za vas! Frizure možete pregledati tako što ćete listati desno i uživati u velikom broju frzura svih oblika koje ćete moći da pregledate.

Počećemo sa kratkim frizurama: Albino bela boja kose

Albino bela boja je veoma aktuelna i nije teško i vašu kosu pretvoriti u albino belu. Albino bela kosa je kosa bez pigmenta i koja je toliko bela da liči na sedu boju. Albino žene su žene izrazito svetlog pigmenta i sa izrazito svetlom kosom.

Savet: Ukoliko bi hteli da postignete ovu boju, potrebno je da znate da vaša kosa nije dobar kandidat ukoliko ste prirodno tamne kose. Potrebno je da ste prirodno svetli i svetlog hladnog tena. Osobama sa pojačanom toplom pigmentacijom kože ova boja neće dobro pristajati.

1

NAZAD1 of 49DALJE
Kliknite na ← → (strelice) kako bi listali slike