Niske punđe koje će vas ostaviti bez daha

Niske punđe koje će vas ostaviti bez daha

9629

Niske punđe su enormno popularna svečana frizura i dan danas. Videli smo mnogobrojne niske punđe koje su se radile sa raznim tehnikama pravljenja. Mi ćemo malo suziti izbor i probrati deset najlepših niskih punđa ove godine koje su se vrtile po raznim događajima poput crvenog tepiha, Kanskog film festivala, dodele Oskara. Niske punđe često zovu i grčkim punđama. Naziv grčka punđa vuče korene iz starih grčkih princeza i boginja i njihovih frizura. Grčka punđa se zasniva na nekoj izvedenoj pletenici sa strane koja je elegantna i ne prezategnuta.

Da li pustiti šiške napred na lice ili pokačiti svu kosu od lica

I jedna i druga varijanta je odgovarajuća. Da li ćete šiške pustiti napred ili ih pokačiti zajedno sa celom punđom zavisi i od godišnjeg doba i temperature. Ako je leto i ako je previše vruće, onda je dobar izbor da pokačite sve od lica, jer bi vam kosa na licu mogla zadavati glavobolje. Ako se odlučite za puštanje šiški na lice, odaberite srednji ili razdeljak na stranu, uvijte ili ostavite ravne šiške. Lak za kosu je obavezan u situaciji da uvijate kosu da vam ne bi kovrdže popustile.

Šta čini niske punđe toliko traženom frizurom?

Elegancija, šarm, utisak jedne veoma romantične frizure. Nežni spol voli da izgleda ležerno i romantično a upravo sa niskom punđom dobijete takav utisak. Druga stvar je da su savršena frizura za elegantne duge haljine koje su takođe veoma nošene ove sezone. Modni trendovi uvek prate trendove u frizurama.

Opuštena raščupana punđa vs zalizana punđa

Opuštenost, raščupanost, boho stil je trenutno moderan. Prirodnost kose i povezanost sa prirodnim stanjem kose je modni trend zadnjih par godina. Raspuštene punđe i neobavezno pokačene su aktualni trend, ali to ne znači da nema lepih i zalizanih punđi. Zalizane punđe mogu takođe da se izvedu u modernom stilu i da se naglasi lep ovalan oblik glave.

pundja
niske punđe sa šiškama na licu
pundja5
niske punđe sa pokačenim šiškama od lica

predivna-pletenica pundja3 pundja4 pundja6 pundja7 pundja8 pundja9 pundja10

 

Preporučujemo: http://www.svecanefrizure.com/svecane-frizure-sa-pletenicom/