Najbolje maske za kovrdžavu kosu na našem tržištu

1072
maske za kovrdžavu kosu
7 Najboljih maski za kovrdžavu kosu

Šta da mi pomogne da ukrotim kovrdžavu kosu?

Kovrdžava kosa zna da bude veoma neugodna za održavanje. Kovrdžavu kosu prati karakteristika isušenosti i mršenja. Za takav tip kose potrebno je koristiti i ispravne kozmetičke preparate koji će dodati hidrataciju jako suhoj kovrdžavoj kosi. Kovrdžavu kosu prati specifična pojačana debljina dlake koja je žilava ali i otpornija na vremenske uslove od kose koja je tanka i plaha.

Proveli smo istraživanje šta se to na tržištu najbolje ocenjuje prilikom korištenja od strane potrošača, pa ćemo vam dati ideju koje to nove maske i balzam kreme za kosu da isprobate. Najvažnije je da pronađete svoju idealnu masku koja će odgovarati baš vašem tipu kose. Lutanja oko odabira kozmetike znaju biti naporna, ali je potrebno i da isprobavate nove stvari kako bi znali šta vam to najbolje odgovara i šta može da ukroti tu debelu kovrdžavu kosu.

#1 Dove šampon, balzam i mleko za dubinsku negu kose

Najbolje je ne sušiti kosu uopšte ukoliko imate mogućnost da kosu osušite prirodno. Nanesete tretman posle pranja na mokru kosu i pustite da se tako osuši. Marija: “Rezultat je izvanredan, prezadovoljna sam, prvi put sam uložila u neki novi proizvod i jako se dobro pokazao”

dove maska za kosu
Dove maske za kovrdžavu kosu

#2 Advance Techniques Define It – Avon

Krema za definisanje kovrdža. Kovrdže sa definicijom i težinom izgledaju savršeno. Preparat će dodati i prirodni sjaj koji fali svakoj kovrdžavoj suhoj kosi.

avon define it
avon maske za kovrdžavu kosu

#3 Sunsilk – Specijalni šampon i balzam za kovrdžavu kosu

Specijalno napravljen za kovrdžavu kosu. Ako niste do sad koristili specijalno određeni šampon za tu vrstu kose, probajte i ostavite nam svoj utisak.

sunsilk maske za kovrdžavu kosu
sunsilk maske za kovrdžavu kosu

#4 Revlon curly days

Kada ispirate ovaj balzam, ostavite ga malo na kosi, nemojte ga skroz isprati. Kosu nežno isfrotirajte i ne trljajte je puno da nebi napravili efekat zamršenosti. Najbolje je ne sušiti kosu. Efekat obogaćivanja kose ćete definitivno primetiti.

maske za kovrdžavu kosu
revlon maske za kovrdžavu kosu

#5 Macadamia krema za lokne

macadamia maske za kosu
macadamia maske za kovrdžavu kosu

#6 Tigi curl rock

tigi maske za kosu
maske za kovrdžavu kosu

#7 Balea krema za kovrdžavu kosu

97% devojaka je ocenilo baš ovu kremu za kosu najboljom. Veoma dobre recenzije ove kreme nam govore da je reagovala dobro na mnogo različitih tipova kovrdžave kose, tako da je najuniverzalnija od svih ostalih.

maske za kovrdžavu kosu
balea maske za kovrdžavu kosu
0 0 glasaj
Kako bi vi ocenili ovaj članak?
Zaprati!
Obavesti me ako..
guest
0 Pitanja & Odgovori
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare