Šta da mi pomogne da ukrotim kovrdžavu kosu?

Kovrdžava kosa zna da bude veoma neugodna za održavanje. Kovrdžavu kosu prati karakteristika isušenosti i mršenja. Za takav tip kose potrebno je koristiti i ispravne kozmetičke preparate koji će dodati hidrataciju jako suhoj kovrdžavoj kosi. Kovrdžavu kosu prati specifična pojačana debljina dlake koja je žilava ali i otpornija na vremenske uslove od kose koja je tanka i plaha.

Proveli smo istraživanje šta se to na tržištu najbolje ocenjuje prilikom korištenja od strane potrošača, pa ćemo vam dati ideju koje to nove maske i balzam kreme za kosu da isprobate. Najvažnije je da pronađete svoju idealnu masku koja će odgovarati baš vašem tipu kose. Lutanja oko odabira kozmetike znaju biti naporna, ali je potrebno i da isprobavate nove stvari kako bi znali šta vam to najbolje odgovara i šta može da ukroti tu debelu kovrdžavu kosu.

#1 Dove šampon, balzam i mleko za dubinsku negu kose

Najbolje je ne sušiti kosu uopšte ukoliko imate mogućnost da kosu osušite prirodno. Nanesete tretman posle pranja na mokru kosu i pustite da se tako osuši. Marija: “Rezultat je izvanredan, prezadovoljna sam, prvi put sam uložila u neki novi proizvod i jako se dobro pokazao”

dove maska za kosu

NAZAD1 of 7DALJE
Kliknite na ← → (strelice) kako bi listali slike