Hayden Cassidy je devojka koja je osvojila socijalne mreže snimcima muških frizura koje kreira u svom frizerskom salonu. Hayden je rodom iz Republike Irske, ali je trenutno stacionirana u Berlinu gde svakodnevno radi na ulepšavanju modernih dečaka Berlinskih ulica!

Zero fade ( Obrijana glava sa strane na nulu sa blagim prelazom) je veliki svetski trend ove a i zadnjih par godina. Trend “Barbershop” sve više i više osvaja svet, a muškarci su poleli za šišanjem kod takozvanih “Old School” barbera koji nude, tradicionalno šišanje, brijanje i sve ostalo vezano za ulepšavanje jednog modernog muškarca koji voli da ima nešto moderno, lepo i uredno.

Šta je muška frizura danas za jednog sasvim običnog muškarca?

Nekada je muško šišanje bilo samo skraćivanje kose. Nekada se išlo u berbernicu samo jednom u mesec dana. Danas su se te stvari promenile. Danas je ide u berbernicu svakih dve sednice ili čak sedam dana, zavisno koliko često želite da osvežite “fade”.

Trend “nula sa strane se vratio. Dvedesete, tridesete godine prošlog veka nose inspiraciju za ovaj današnji izgled. U malo modernijem obilku, pogledajte kako to Hayden radi u Berlinu u jednom od najposećenijih salona za muškarce.

16 Muških Frizura – Zero Fade

Ljubitelji kratkog šišanja, ovo je vaša godina! Čak i ako nikad niste probali ćelavo, ove godine se možda odlučite i na to. Nakon što pregledate kompletan album koji vam je Hayden pripremila, probajte ponovo da kažete “Ne”!

NAZAD1 of 16DALJE
Kliknite na ← → (strelice) kako bi listali slike