Monica Bellucci: “Kako negujem svoju kosu”

627

Glumica Monica Bellucci je jedna od najlepših žena na svetu. Zanosna pedesetogodišnja glumica se može pohvaliti licem, pa da ne preterujemo, tridesetogodišnjakinje. akođe i predivnom dugačkom kosom koju marljivo neguje kako nam je i sama priznala. Već dugo godina nosi tamniju braon kosu po kojoj je i ona sama postala prepoznatljiva. Monica je prirodni tip žene koja ne voli da radi neke velike eksperimente sa bojanjem, šišanjem ili stilizovanjem kose. Kada se navikne na jedan izgled koji voli, onda se drži toga.

Monica nam je otkrila tajnu tako sjajne tamno braon kose. Magični trik leži u maslinovom ulju. Kako sama kaže, bez maslinovog ulja ne ide nikud. Stavlja ga na kosu, drži na kosi par sati, pije ga. Monica je takođe uverena da pranje svaki dan kose šteti kosi, jer kosa gubi potrebne masti. Otkrila nam je da kosu pere dvaput nedeljno i da čak i šampon razblažuje kako se hemijska koncentracija što postoji u svim šamponima, nebi reagovala štetno na njenoj kosi.

Što se tiče friziranja, najčešće se ne fenira nego prirodno suši već ravnu dugu kosu. A kad su frizure u pitanju, samo ako je to potrebno radi snimanja ili nekih gala događaja i prijema.

monica bellucci

0 0 glasaj
Kako bi vi ocenili ovaj članak?
Zaprati!
Obavesti me ako..
guest
0 Pitanja & Odgovori
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare