Kako sama da uvijem kosu?

625

Verovatno ste milion puta koristili viklere i sami uspevali da uvijate svoju kosu, ali danas se takve kovrdže više ne nose. Danas su moderni sasvim drugačiji načini uvijanja kose, sa kojim dobijete blage valove na kosi, i kosa vam tako izgleda holivudski. Pokazaćemo vam u nekoliko koraka koje trebate pratiti kako da uvijete kosu veoma lako. Potrebno je da imate figaro koji je deblji od 18″ do 22″. Što deblji figaro koristite to će valovi biti lepši i veći na vašoj kosi. Mada, morate paziti da imate dovoljnu dužinu kose za veliki figaro. Idealno bi bilo kad bi imali kosu kao devojka koja na ovim korak po korak slikama sama uvija kosu.

Korak jedan

korak-1

Potrebno je da imate figaro koji je deblji.

Korak dva

korak-2

Pazite da kosu umotavate preko figara od lica, kako bi ona išla na vani. Pozicionirajte figaro kao na slici. Sa druge strane takođe počnete umotavati pramenove od lica.

Korak tri

korak-3

Svu kosu uvijate kao i kod lica na vani.

Korak četiri

korak-4

Nalakirajte vaše lokne kako kosa nebi opustila u kratkom vremenu.

Korak pet

korak-5

Protresete blago kosu kako bi dobila na volumenu i prirodnosti.

I rezultat!

korak-6

Dobili smo predivan rezultat. Nadamo se da ćete se složiti sa nama da je ovako uvijena kosa kao sa crvenog tepiha. Ne morate trošiti novac kod frizera, uz pomoć našeg portala uradite sve sami na svojoj kosi!

Video

 

0 0 glasaj
Kako bi vi ocenili ovaj članak?
Zaprati!
Obavesti me ako..
guest
0 Pitanja & Odgovori
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare