Internet Promocija vašeg biznisa

Nekada se posao vodio na papiru. Danas imamo kumpjuter i informacione tehnologije da nam olakšaju posao. Nije dovoljno samo ot otvoriti biznis i čekati da novac sam sleti sa neba. Potrebno je postaviti biznis tako da vam svaka informacija donosi korist i prednost nad konkurentima. E tu se vi izdižete iznad ostalih. Vi razumete kako u današnjem modernom dobu prepoznati prednosti savremene tehnologije.

Internet je kao platforma od samih svojih začetaka bio potcenjen medij. Danas takođe se dešava de se moderna tehologija podcenjuje i da uvek nekako pribegavate staromodnim marketing resursima i promocijama. Modernizacija je veoma bitna jer vas odvaja od salona koje je progutalo vreme i od salona koji prati svetska pomeranja.

Koliko ste sigurni da koristite sve resurse za vaš salon?

Otvoriti salon za ulepšavanje ljudi više nije samo lokalni biznis. Pomoću modernih onlajn platformi koje vam se nude danas, možete svoj lokalni biznis da pretvorite u globalni. Da, dobro ste čuli. Prosečan frizerski salon koji nema nikakvu reklamu i ne deli nikakav sadržaj sa svojom publikom onlajn gubi mnogo potencijalnog novca.

Modernizacija tehnologija

Buking sistem koji nemate u svom salonu. Kompjuter je naprava bez koje danas ne radimo nikakav biznis. Frizerski zanat je nekako ostao u starom ruhu i nije uhvatio korak sa modernom tehnologijom. Jako je malo frizerskih salona koji koriste buking softver koji im olakšava praćenje, vođenje i kontrolisanje salona uz pomoć samo jednog softvera.

Postanite uspešan vlasnik frizerskog salona

Softver ima i onlajn buking opcije

Danas kada sve vaše mušterije imaju pametne telefone, zvuči li vam ta opcija privlačno? Da, nekad bi vaša mušterija mogla da se naruči a da ne mora da vas pozove. Vi ne morate da napustite mušteriju na kojoj radite da biste se javili na telefon. Sve to i još više od toga su predosti onlajn bukinga koji je u svetu aktivan već jednu celu deceniju. Razmislite samo u glavi koliko bi ova opcija samo uštedela vremena i vama i mušteriji u organizaciji vašeg radnog vremena.

Ne morate uvek da budete u salonu vi kao vlasnik

Kada uspostavite modernu platformu softver za bukiranje vaših klijenata, veoma lako pratite sam protok klijenata i novca u vašem salonu. Svaki korisnik vaših usluga ima profil i u vašem sistemu je tačno precizirano kada je klijent bio i koje je usluge koristio. Ovim putem je moguće vršiti detaljnije analize protoka klijenata na sedmičnom, mesečnom ili godišnjem nivou.

Druga prednost je baza podataka e-mejlova i brojeva telefona klijenata. Kada sakupite veliki broj brojeva telefona i mejlova u vašoj bazi podataka, svaku promenu u vašem salonu možete direktno da pošaljete samom korisniku vaših usluga, npr. radnik vam ide na godišnji odmor od- do. Veoma lako pošaljete informativni e-mail svim mušterijama kako bi unapred bile informisane o izostanku određenog radnika.

Moderne tehnologije olakšavaju vaš posao

Unajmite front desk recepcionistu

Ako ste i sami frizer u vašem novom salonu, verovatno niste računali na to da nemate vremena da svojim klijentima prožite dovoljno pažnje mimo stolice.

  1. Telefon
  2. naplata
  3. bukiranje
  4. problemi u vezi termina
  5. pomoć u salonu
  6. usmeravanje klijenta

Sve ovo i više od toga radi recepcionista i njegov posao nije ni malo lagan ni prijatan. Vaš recepcionista se svakodnevno suočava sa milion različitih profila ljudi. On mora da im kaže i lepe i ružne vesti. On treba da im naplati ako su propustili zakazan termin. On treba da im preporuči kakav proizvod da kupe sa police.

Ne štedite na osoblju. Pružite izvanrednu uslugu klijentu “customer service”.