Frizure za maturu: Lepota je jednostavnost!

1441

Frizure za maturu : Šta se to nosi ove godine na maturi?

Frizure za maturu ove godine stavljaju akcenat na jednostavnost. Ove godine minimalizam je u modi. Ne prenabuđeno, prenapucano. Budi minimalistički sređena sa jednobojnom haljinom i veoma laganom koktel frizurom ili puštenom kosom!

Želiš li ti da budeš kraljica mature? Onda si definitivno na pravom mestu da dobiješ ideju ove godine koju frizuru da odabereš za sebe. Frizura je pola stajlinga pa tako bi tu polovinu stajlinga trebala da napucas i da budeš najlepša tamo.

Mturska slika ostaće na tvom ormaru večno. Maturska slika ostaće na policama škola i matursku sliku definitivno treba da imaš u svom najboljem svetlu. Pokazaćemo ti ove godine šta se vrti po svetskim scenama tako da bi sama mogla da imaš ideju kada odeš kod frizera. Šta i kako i uz koju haljinu.

Šiške do brade sa pramenovima

frizure za maturu
frizura za maturu

Sa ovakvim tipom haljine definitivno romantičan tip frizure. Ako su vam šiške dugačke, i želeli ste neku promenu za maturlnu zabavu u ovoj 2017.godini. Ova promena kada odsečete šiške će vam definitivno dobro doći da napravite nisku punđu i frizuru za koktel elegantnu haljinu za maturu.

Bujna kosa i maturalna frizura

frizure za maturu
frizure za maturu

Bujna kosa je oduvek poštovana i cenjena, te biste je onda trebali i naglasiti krupnim talasima koju su negde nevidljivo nazad pokačeni a šiške se lagano i romantično spuštaju na vaše lice. Ova fotografija vam može dati i ideju kako da profesionalno uslikate sebe i svog maturalnog pratioca i kako da vam frizura izađe u prvi plan.

Puštena kosa sa blagim prelomom

frizure za maturu

Puštena kosa je uvek in. Blago prelomljena ali lepo nalakirana i zalizana da vam male dlačice ne strše na sve strane. Možete čak uneti u kosu i neki proizvod za mekoću i sjaj kako bi blistali na fotografijama.

Ova pletenica je in

frizure za maturu

Ova pletenica je veoma tražena ove godine. Raščešljani talasi sa ovakvom pletenicom će definitivno upasti u prvi plan.

Ispeglana kosa – minimalizam

Podeljena kosa na stranu i veoma lepo ispeglana je super jednostavni minimalizam. Minimalizam i prirodnost je in, zato ako niste ljubitelj nabudženih frizura, ovo je odabir za vas.