Frizure za 2016: Šiške se vraćaju na velika vrata i ombre sa toplim nijansama

1066

Frizure za 2016-tu godinu donose nam mnoštvo toga za videti. Pored šiški, vraćaju nam se i stepenaste divlje i razbarušene frizure sa izrazitim špicevima. Što se tiče boje kose koje su nam najviše privukle pažnju su pastelne boje kose, koje se baziraju na crvenim, plavim, ljubičastim tonovima.

blueombre

Šiške u 2016?

Šiške se vraćaju u modu kao ne upadljive na vašoj frizuri, što duže da prekrivaju obrve i istanjene i neobavezne. Ravne, sa prejakim rezovima nikako ne spadaju u tražene šiške za 2016.godinu.

6The-Messy-Bob

Koje boje se nose ove zime?

Ove zime se nose tople boje i pastelne boje koje su veoma popularne i tek će da budu popularne u 2016.godini. Crvena, boja trule višnje, pastelno plave nijanse na ombre, sombre flamboyage pramenovima su totalni hit.

trulavisnja

Naš pobednik kolora za 2016 godinu jesen/zima

Copper ombre je naš definitivni pobednik ove zime i prelaz u 2016.tu godinu. Copper ombre je topla nijansa narandžastih tonova na srednje braon podlozi. Prelivanje prirodne braon kose, zlatnih i copper tonova je nešto što definitivno morate isprobati na svojoj kosi ove zime.

copper-ombre

Ekstravagantne pastelne boje

pastel

Ljubiteljima avangardnih pastelnih boja za kosu, preporučujemo plave hladne nijanse, sive, sive ombre i balayage varijante koje smo vam pokazali u prethodnim izdanjima. Možete pročitati o sivim ombre i balayage kolorima OVDE.

 

0 0 glasaj
Kako bi vi ocenili ovaj članak?
Zaprati!
Obavesti me ako..
guest
0 Pitanja & Odgovori
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare