Dječije muške frizure!

3088

Veoma je teško izabrati dobar izgled za dječaka od toliko preslatkih frizura namijenjenih klincima. Možda čak i vaš mališan već ima vlastito mišljenje o izboru frizure i stila. Kako bi pomogli svim roditeljima a i dječacima širom svijeta, za vas smo izabrali moderne frizure koje odgovaraju dječacima. Na našoj listi ćete naći sve od kratkih frizura pa sve do frizura za dječake uključujući kovrdže, neuredne frizure, poluduge, hipsterske, moderne itd.

Pronalazak jedne frizure ili određenog stila za vašeg mališana ili dječaka može biti veoma težak pa zbog toga možda želite da eksperimentišete sa nekoliko stilova dok ne pronađete onaj koji vam odgovara. Krenite na vrijeme kako bi imali dovoljno vrmeena da odlučite koji izgled je najbolji.

frizure za dečake

Za ovaj stil se odlučuje većina roditelja jer je jednostavan za održavanje. Samo pratite prirodan slijed kose i začešljajte je na jednu stranu.

frizure za dečake

Neuredne šiške su veoma popularne. Potrebno vam je samo malo gela za stilizovanje kose a mi vam garantujemo da će vam dječak biti oduševljen.

frizure za dečake

Ako ste inspirisani stilom 50-ih onda je ovaj izgled pun pogodak. Dječaci svih godina mogu da nose ovu frizuru i svima stoji savršeno. Probudite malog Elvisa.

frizure za dečake

Ovaj neuredan izgled stoji svima ali ovakva frizura najbolje funkcioniše sa šiškama. Kako bi vam mališan imao ovakvu frizuru onda je neophodno da mu ne šišate prirodne kovrdže oko ušiju a da kosu ostavite dužu u slojevima. Neka dužina šiški bude dovoljna da vidite dječakove oči.

frizure za dečake

Ova odlična dužina će zasigurno izdvojiti vašeg dječaka. Sa ovakvom kosom dječak će vam biti samo još više neodoljiv.

frizure za dečake

Slojevi su za ovu frizuru odlučujući faktor jer pomažu da izgled bude lak i održiv ali pripazite da frizer previše ne skrati kosu oko lica. Ovaj stil je idealan za dječake sa većim čelom i gustom kosom.

frizure za dečake

Dječaci sa srednje gustom kosom i ovalnim licem će izgledati fantastično sa ovom hipsterskom frizurom. Ovu frizuru ćete oblikovati tako što ćete krajeve izbrijati a ostaviti na vrhu značajnu količinu kose.

frizure za dečake

Ova frizura je veoma popularna za dječake svih uzrasta. Ova frizura spade u vojnički stil a roditelji je vole jer ne zahtijeva nikakvo održavanje. Ova frizura je veoma pogodna za dječake koji se bave sportom upravo zbog svoje jednostavnosti i lakoće održavanja.

0 0 glasaj
Kako bi vi ocenili ovaj članak?
Zaprati!
Obavesti me ako..
guest
0 Pitanja & Odgovori
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare