Bob frizure: 30 Atraktivnih bob frizura

126

Šta su bob frizure?

Kratka kosa se nosi i u narednoj godini sa par novih varijacija na dosadašnji bob. Bob frizure su obeležile zadnju godinu kao najnošenija kratka frizura. Najbolje bob frizure su najpraktičnije frizure za koje ne trebate izdvojiti mnogo vremena kako bi oh namestili. Praktičnost i nošljivost u gotovo svim prilikama, ovaj stil je okarakterisan kao najdugovečniji trend šišanja kose u zadnjih deset godina.

bob frizura
Bob frizura

Bob frizure sa talasima

Talasi u kosi su trend koji se jednostavno nastavlja iz godine u godinu. Prirodno i razbacano sa jednostavnim akcentom deluje savršeno na kratkoj bob kosi.

bob sa talasima
bob frizura sa talasima

Šta je ravno sečeni bob?

Ravno odsečena bob frizura je frizura koja se šiša na ravno u konačnoj dužini kose. Ravni bob je veoma atraktivna frizura za žene sa ovalnim licem, kvadratastim, ili srcolikim oblikom lica. Veoma je praktična frizura, lako se namešta i odgovara svim teksturama i gustinama kose.

ravni bob
Ravni bob

Koje su to vrste bob frizura?

Danas postoji mnogo naziva i mnogo različitih varijacija na bob frizure. Uključujući ove nazive: obrnuti bob, stepenovani bob, ravni bob, A-line bob, Stacked, Lob bob, Pob. Textured, Blended, asimetrični bob, Broken, Pageboy, stepenovani lob, Shoulder, Angled, Castle.

Šta je Obrnuti bob?

obrnuti bob
obrnuti bob

Šta je Asimetrični bob?

Asimetrični bob je bob koji ima različite dužine sa jedne strane glave u odnosu na drugu. Veoma su atraktivni i nose se u svakom izdanju.

asimetrični bob
asimetrični bob

Šta je A line bob?

A line bob je uglavnom bob koji počinje od kratke dužine kose u zadnjem delu glave pa se spušta i produžuje prema napred.

a line bob
a line bob

Šta je stepenasti bob?

Stepenasti bob je jedan od najčešćih bob oblika koje ćete videti. Stepenasti bob ima kraće stepenove na vrhu glave koji se pravolinijski spuštaju ka bočnim stranicama.

Koliko kratko ošišati stepenove na stepenastoj bob frizuri?

Zavisno od želje klijenta stepenove možete ošišati veoma kratko ali i duže i spuštenije. Ako klijent voli kratke komade stepena koje može lako da natapira onda je to put kojim bi trebali ići.

stepenasti bob
stepenasti bob

Šta je to lob?

Lob je fensi naziv za dugački bob. Lob je veliki trend koji nastavlja da dominira i ove godine.

lob frizura
Lob frizura

Stepenovani lob

Stepenovani lob je dugački bob sa puno stepenova i volumena. Zadnja linija vrata nije toliko ravna i ravno sečena već je više utopljena u oblik kose.

stepenovani lob
stepenovani lob

Zaključak!

Bob frizure su veoma popularne među svim populacijama. Pokazali smo vam dosta varijacija i raznih tipova bob i lob long bob frizura. Mnogo vas do sada nije znalo da razlikuje bob frizure i razna imena povezana za razne oblike. Nadamo se da smo vam pomogli u tome i da znate šta želite da uradite na svojoj kosi pre nego što odete kod frizera.

Želite još frizura? Pregledajte još 20 novih bob frizura za ovu godinu

ravni bob

Predivno ispeglana kosa i ravno ošišan bob. Ova frizura deluje veoma glamurozno.

Stepenasti kratki bob

stepenasti bob

Jedna jednostavna i laka za nameštanje. Ova frizurica vam daje na velikom volumenu. Idealna je za tanki tip kose.

Seksi bob na stranu

bob na stranu

Veoma zavodljiva bob frizura. Super varijanta za svečanu priliku ili izlazak.

Bob sa jakim volumenom

bob frizure

Ako volite volumen, ubacite malo spreja ili fenirajte kosu ovako. Potrudite se da sprej nanesete sa unutrašnje strane bočnih strana, kako bi kosa ostala odignuta od glave i lica.

Bob sa naglašenim špicevima

bob

Nešto drugačuje. Bob sa jakim padom. Dosta utanjeni krajevi izgledaju dosta agresivno. Super varijanta za žene koje hoće nešto drugačije.

Bob sa šiškama

bob sa siskama

Ako ste ljubitelj šiški, ovakav bob će vam sigurno sesti. Pomalo podseća na 6ote godine. Ako ste ljubitelj retro varijante, ova frizurica će pristajati vašem stilu.

Bob kosa do brade

bob kosa do brade

Ova dužina do brade je apsolutni hit! Ako se usudite odseći kosu na ovu dužinu imaćete super moderni kratki bob. Veoma atraktivan i lak za održavanje. Kosu je potrebno samo izgužvati i nositi rastrešeno. Možete koristiti penu i lak za kosu.

Razbacani messy bob

razbacani messy bob

Malo duže od brade, ali kada kosu prelomite dobijate ovaj moderni razbacani look!

Bob postavljen iza uha

bob iza uha

Sa ovom dužinom kose možete praviti razne varijacije sa stranama kose i podelom kose. Ovo je samo jedan od načina kako možete izgledati lepo i elegantno sa jednom stranom iza uha.

Kosi bob

kosi bob

Ako volite nešto drugačije, ovaj bob je za vas! Jaka kosina, je super jednostavna frizurica za održavanje.

Bob sa kosim šiškama

bob sa kosim šiškama

Jedna bob frizura za gospođe u godinama koja nikada nije ispala iz mode.

Neuredno razbacano

neuredni bob

Veoma praktičan način nošenja bob frizure.

Bob sa sunčanim krajevima

bob sa suncanim krajevima

Varijacije možete raditi i sa bojama. Ombre, balajaž, sunčani krajevi, ovo sve mnogo dobro izgleda na kraćim ravnim bobovima.

Prelomljeni bob

prelomljeni bob

Lagani prelom od lica je sada apsolutno u modi. Ako se ne plašite seći kosu, ova dužina, malo ispod brade je idealna za žene koje ne žele da troše puno vremena na feniranja i uređivanje kose.

Bob frizura iz dvadesetih – retro

bob iz dvadesetih

Inspirisano dvadesetim godinama prošlog veka. Kratko, otmeno i glamurozno. Ako ste gledali popularnu seriju Money Heist na Netfliksu, znate o kome je reč.

Blago stepenovan bob

blado stepenovan bob

Krajevi su samo blago stepenovani kako bi oblik dobio na padu.

Razbacani bob sa šiškama

razbacani bob sa siskama

Frizura za osobe koje imaju dosta kose i čija je kosa valovita.

Da sumiramo

Nadamo se da je svako od vas uspeo da pronaše po jednu ili možda i više od jedne bob frizure za sebe. Dali smo vam više raznih dužina kose i više varijanti nošenja. Na vama je da izaberete, ištampate i ponesete svom frizeru stilisti frizuru koja vam se dopala. Ne plađite se da sa vremena na vreme promenite svoju frizuru. Svaka promena je dobra promena!

5 1 glasaj
Kako bi vi ocenili ovaj članak?
Zaprati!
Obavesti me ako..
guest
0 Pitanja & Odgovori
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare