5 Frizura do ramena koje će vas naterati da odsečete kosu

3720

Frizura do ramena je veoma popularna dužina kose ove godine. Leto je prošlo, ali mi i dalje idemo u istom tredu i ove zime. Kosa do ramena i tople zimske nijanse su i dalje nešto što će vas nagovoriti da osečete dugu kosu koja vam je sigurno pomalo i dosadila. Ove frizure koje ćemo vam pokazati će vam dati možda i inspiraciju šta da nosite za novogodišnju noć.

Plava kosa do ramena

frizura do ramena
frizura do ramena sa talasima na kosi

Nemojte se bojati raščupanog opuštenog izgleda. Raščupani valovi izgledaju seksi i sofisticirano. Frizura ide uz svaku elegantnu kombinaciju i svakodnevnu kežual kombinaciju koja vam se nosi.

Jaka asimetrična kosina

kosa do ramena
Asimetrična kosa do ramena

Razlika između duge i kose ošišane na moderni bob

ombre frizura do ramena
ombre frizura do ramena

Kosa je sa skraćivanjem dobila na volumenu i na lepšem obliku. Ako uz to dodatne ombre, sombre, balayage ili flamboyage pramenove, vaša frizura će biti totalni hit!

Veoma jednostavno uvijanje kratke frizure do ramena

uvijanje kose
Kosu do ramena je lakše i brže uviti nego dugu kosu

Duga kosa mnogo teže drži loknu od kraće kose. Opuštanje frizure nije jedini problem. Kraću kosu vam je lakše svakodnevno uviti i napraviti na njoj moderne opuštene talase.

Ombre vrhunski izgleda na kratkoj kosi do ramena

ombre kosa
Ombre na kratkoj frizuri je uvek in

Pepeljasti ombre sa tamnim korenom i kosom do ramena je najnošenija frizura u zadnjih par godina otkad se ombre pojavio na sceni. Nadamo se da smo as barem malo ubedili da promenite frizuru. Promena frizure ne menja samo vaš vanjski izgled, nego vam daje i jedno osveženje u vašem svakodnevnom životu koji se vrti oko istih stvari i potrebna mu je nekakva promena barem na kosi.

Bela kosa i simpatična superkratka frizura

kratke frizure
Super simpatična kratka frizura

Izuzetna boja kose za devojke koje su prirodno svetle i žele da svom imidžu dodaju jednu novu avangardnu notu. Jaka šminka će idealno ići uz ovu kratku frizuru.