30 Afro frizura

30 Afro frizura

0
1721

Afro frizure

Afro frizure nas uvek asociraju na kovrdžavu kosu sa sitnim liknama koje su toliko guste da prkose gravitaciji. Afro frizure su popularizovane zajedno sa celokupnom afričkom kulturom i načinom doterivanja žena afroamerikanki. Afro frizure su veoma moderne ove godine i vratile su se u stilu osamdesetih godina prošlog veka. Kombinovano sa podelom kose na stranu, bez podele, sa raznim maramama i nakitom, možete izgledati veoma neobično i unikatno.

Ko sve može da nosi afro frizuru?

Afro frizura je najlakša za održavanje prirodno kovrdžavoj kosi sa sitnijim loknama. Ako imate takav tip kose onda vam je afro frizura veoma lagana za nameštanje iz dana u dan.

Ako imak imate ravnu kosu, namučićete se, ali nije nemoguće da i vi nosite afro frizuru. Potrebno je da kosu uvijate što manjim figarom, i da koristite lak za kosu kako bi te čvrste loknice bile postojane.

Na kojoj boji kose afro izgleda dobro?

Afro frizure jednostavno super izgledaju uz svaku boju kose. Kao što ćete i videti na predivnih trideset frizura koje smo vam pripremili, afro ide uz jednostavno svaku nijansu farbe na vašoj kosi. Pogledajte šta smo vam to sve pripremili i uživajte uz ovih neverovatnih modernih 30 afro frizura!

afro kosa

NAZAD1 of 30DALJE
Kliknite na ← → (strelice) kako bi listali slike