10 Lakova za kosu koji su dobili najbolje preporuke na internetu

2486

Koji lak za kosu je ustvari najbolji za moju kosu?

Postavite sebi pitanje da li želite najbolji lak za kosu koji ima:

  • volumen
  • čvrstoću
  • sjaj
  • glatkoću
  • prirodnost

Kad vidite da u jednom laku imate nekoliko karakteristika koja odgovaraju vašoj kosi, onda je to definitivno lak za vas.

Lakovi za kosu kao i svi ostali kozmetički proizvodi, jednom tipu kose odgovaraju dok se na drugom tipu kose nikako ne odražavaju u pozitivnim efektima. Na tržištu imamo jako puno proizvođača koji mogu da nas zbune da više ne znamo koji lak za kosu je za koju strukturu kose. Uvek vam govorimo da trebate da istražujete i da odete malo dalje od onoga što idite u slobodnoj prodaji na rafama. Profesionalni frizerski proizvodi mogu da se pronađu u frizerskim prodavnicama ali i u kozmetičkim prodavnicama svuda oko nas samo trebate dovoljno istraživati. Danas sa naših deset lakova za kosu koji imaju dobre recenzije na internetu, nadamo se da ćemo vam pomoći u odabiru vašeg narednog laka za kosu.

Najbolji lakovi za kosu iz slobodne prodaje

#1 Nivea lak za plavu kosu

Ovaj lak za kosu je posebno napravljen za plavu kosu. Plava kosa ima problem sa mršenjem jer je kosa koja je posvetljivana izgubila dosta vitamina i hidratacije. Za ovakvu kosu nebi smeli da koristite preagresivan lak. Po recenzijama devojaka ovaj lak za kosu ne ulepljuje plavu kosu a ima solidnu čvrstoću. Uz sve navedene kaarakteristike, ovaj nivea lak za kosu lepo i miriše!

nivea lak za kosu
Najbolji lak za kosu

# Goldwell lak za kosu

Odličan proizvod iz porodice Goldwell proizvoda koja je poznata po zadovoljavajućem kvalitetu. Ne previše agresivan sa zadovoljavajućim držanjem.

najbolji lak za kosu
najbolji lak za kosu

#3 Schwarzkopf Got2Be Lak za kosu

Odličan lak za kosu za loše vremenske uslove. Kosa se na spusti i ne nestane efekat volumena kada je napolju izuzetna vlažnost. Efekat nameštanja kose slobodnom rukom je dobar i kosa ostaje prirodnog ne ulepljenog izgleda. Tržišna cena je oko 6-7 eura.

lak za kosu
najbolji lak za kosu

#4 Garnier lak za kosu

Naišli smo na recenziju ovog laka za kosu, gde devojka govori o tome da je ovo prvi lak za kosu koji joj je držao frizuru celu noć. Ovako dobar efekat držanja kose je teško za pronaći, zato ovaj lak za prilike gde vam treba postojanost definitivno treba probati.

najbolji lak za kosu
najbolji lak za kosu

#5 Logona prirodni lak za kosu

Iz porodice Naturel cosmetic, Logona lak za kosu je sastavljen od prirodnih sastojaka i dobar je za suhu kosu koja ne podnosi konvencionalne lakove za kosu. Postojanost je odlična bez ulepljivanja kose.

logona

#6 Alverde lak za kosu

Još jedan iz linije veoma prirodnih lakova za kosu. Možete ga pronaći u svim DM prodavnicama. Jačina ovog laka za kosu je 2, tako da devojke koje ne vole prejak lak sigurno će da zavole ovaj lak za kosu.

alverde-hair-spray_my

#7 Balea classic style lak za kosu

Još jedan od niskobudžetnih ali zadovoljavajućih balea lakova za kosu. Ne preterana jačina i umereni sjaj. Ako volite umerenost, ovo je lak za vas.

balea lak za kosu

#8 Revlon Professional lak za kosu

Evo jedan iz veoma profesionalne Revlon linije lakova za kosu. Ako želite kvalitetnu kozmetiku i želite da odvojite malo veći budžet za svoje proizvode, Revlon je dobar izbor. Ovaj lak je veoma kvalitetan sa solidnim držanjem i veoma lepim mirisom i sjajem na kosi. Mnogi profesionalni frizeri su odabrali baš ovaj lak za svoje modne revije.

revlon lak za kosu

#9 Wellafelx dva dana volumena

Veoma postojan wellafelx lak je mnogo dobar u držanju volumena na vašoj kosi. Frizeri ga uglavnom mnogo koriste prilikom izrade svečanih frizura za koje je potrebno dobro držanje laka.

wella_cijela2

#10 Modesta lak za kosu

Lak za kosu koji je idealan za izvlačenje kose na ravno. Kosi daje težinu i ne lepi je. Ravnu kosu će spustiti i dati joj pad.

moesta lak za kosu