10 Lakova za kosu koji su dobili najbolje preporuke na internetu

10 Lakova za kosu koji su dobili najbolje preporuke na internetu

2402

Koji lak za kosu je ustvari najbolji za moju kosu?

Postavite sebi pitanje da li želite najbolji lak za kosu koji ima:

  • volumen
  • čvrstoću
  • sjaj
  • glatkoću
  • prirodnost

Kad vidite da u jednom laku imate nekoliko karakteristika koja odgovaraju vašoj kosi, onda je to definitivno lak za vas.

Lakovi za kosu kao i svi ostali kozmetički proizvodi, jednom tipu kose odgovaraju dok se na drugom tipu kose nikako ne odražavaju u pozitivnim efektima. Na tržištu imamo jako puno proizvođača koji mogu da nas zbune da više ne znamo koji lak za kosu je za koju strukturu kose. Uvek vam govorimo da trebate da istražujete i da odete malo dalje od onoga što idite u slobodnoj prodaji na rafama. Profesionalni frizerski proizvodi mogu da se pronađu u frizerskim prodavnicama ali i u kozmetičkim prodavnicama svuda oko nas samo trebate dovoljno istraživati. Danas sa naših deset lakova za kosu koji imaju dobre recenzije na internetu, nadamo se da ćemo vam pomoći u odabiru vašeg narednog laka za kosu.

Najbolji lakovi za kosu iz slobodne prodaje

Listajte desno kako bi videli svih deset ->

#1 Nivea lak za plavu kosu

Ovaj lak za kosu je posebno napravljen za plavu kosu. Plava kosa ima problem sa mršenjem jer je kosa koja je posvetljivana izgubila dosta vitamina i hidratacije. Za ovakvu kosu nebi smeli da koristite preagresivan lak. Po recenzijama devojaka ovaj lak za kosu ne ulepljuje plavu kosu a ima solidnu čvrstoću. Uz sve navedene kaarakteristike, ovaj nivea lak za kosu lepo i miriše!

nivea lak za kosu
Najbolji lak za kosu
NAZAD1 of 10DALJE
Kliknite na ← → (strelice) kako bi listali slike